Aanzoek

Een romantisch of spannend huwelijksaanzoek om te ontroeren

Ben je van plan om je ware liefde ten huwelijk te vragen? Camille van YouCMe Weddings & Events kan dit alleen maar toejuichen. Ze houdt niet van gouden regels, maar zet je op weg met een origineel huwelijksaanzoek dat helemaal bij jullie past. Een intiem aanzoek op een rustig plekje, omringd door familie en vrienden of een grootse verrassing? De fantasie en inspiratie van YouCMe kent geen grenzen. 

YouCMe kan niet wachten om een herinnering op te bouwen waar je elke dag met een spontane glimlach aan terugdenkt.  

 

Hoe gaat het plannen van een huwelijksaanzoek in z’n werk?

STAP 1 Alles start met een aangenaam kennismakingsgesprek, telefonisch of op een locatie naar keuze. Camille luistert oprecht naar jouw vraag. Ze vindt het fantastisch om jou te leren kennen en wil graag alles weten over de liefde van jouw leven, van interesses en talenten tot lievelingsplekjes.

STAP 2 Camille gebruikt jouw input en combineert unieke elementen van jullie liefdesverhaal tot een bijzonder aanzoek dat perfect aanvoelt voor jullie twee. Samen zorgen we voor een piekfijne finetuning van het voorstel.  

STAP 3 YouCMe is ijzersterk in creatief en organisatorisch denkwerk. Camille vinkt haar checklist nauwkeurig af, want ze wil niets aan het toeval overlaten. Professionele muzikanten, een verlovingsring, fantastische fotografen, origineel transport of een hotelovernachting? Check!  

STAP 4 Wij zijn klaar voor een onvergetelijke verrassing. Nu is het aan jou om de grote vraag te stellen. Camille zet de glaasjes met bubbels alvast koud. 

 

YouCMe heeft verschillende formules om samen te werken.


Wil jij jouw vriend of vriendin ten huwelijk vragen?
Kom langs voor een koffie en een babbel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start jouw feest hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x