About Camille

Hallo, ik ben Camille…

Afgestudeerd als interieurarchitect ging ik na mijn studies aan de slag als rekwisiteur in de tv- en filmindustrie. Als een echt DIY-girl sta ik met een brede glimlach op de set om de mooiste decors aan te kleden voor klinkende namen zoals Terug naar morgen, Blind Getrouwd, Professor T. en Familie. Toch bleef het kriebelen om mijn meisjesdroom na te jagen. Vandaag ben ik de trotse eigenaar en gedreven zaakvoerster van YouCMe Wedding & Events. 

 

Ik zou het heel fijn vinden om jouw feest te organiseren

Magisch. Elegant. Bijzonder. Authentiek. Bruisend. Origineel. Puur. Dat is waar YouCMe Wedding & Events voor staat. Met een stevige portie enthousiasme en de juiste expertise blend ik jouw unieke stijl, wilde ideeën en authentiek karakter tot feesten en evenementen volledig in lijn met jouw spirit én budget. Ik ben een partyplanner pur sang en kan genieten van elk feest groot of klein dat tot in de puntjes geregeld is.

 

Ik werk samen met gepassioneerde leveranciers…

Met mijn hand op het hart beloof ik niet alleen een persoonlijke, maar ook de beste service. Daarom heb ik sterk geïnvesteerd in waardevolle partnerships met leveranciers die stuk voor stuk kwaliteit leveren en even gepassioneerd zijn door hun beroep als ikzelf. Een bloemist, een cateraar, een DJ, een drukker, feestverhuur… ik stel met veel plezier mijn netwerk open. Ken jij zelf de juiste mensen voor jouw evenement? Dat kan ook natuurlijk 

 

Als het even mag voeg ik graag een snuifje van mezelf toe… 

Als ik mijn vriendinnen moet geloven, ben ik een real-deal wedding & event planner, creatief en sportief, praktisch en stressvrij, punctueel en betrouwbaar, reislustig en perfect drietalig!


Heb je graag meer informatie?
Kom langs voor een koffie en een babbel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start jouw feest hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x