Wedding formules

YouCMe denkt en werkt graag out-of-the-box en heeft specifiek voor aanstaande bruidsparen verschillende formules uitgewerkt om te coachen, te adviseren en te coördineren.

 

FORMULE 1 | COMMUNICATE

YouCMe geeft professioneel advies en coaching voor Do It Yourself-koppels die hun huwelijksfeest zelf willen organiseren. We zitten samen aan tafel om je veilig op weg te helpen met advies en tips om je trouwfeest te plannen. 

Graag coaching & advies?
Maak een afspraak

 

FORMULE 2 | COORDINATE

Een ceremoniemeester huren? Camille komt met veel stijl en kennis van zaken jouw huwelijksdag in goede banen leiden. Ze bewaakt de planning, coördineert en geeft instructies zowel voor als achter de schermen.

Een ceremoniemeester huren?
Maak een afspraak

 

FORMULE 3 | CREATE

Een draaiboek maken voor je trouwfeest? Tips nodig voor locatie, muziek, decoratie, catering…? Camille heeft een schat aan kennis en contacten die het verschil kunnen maken om van jouw trouwfeest een topper te maken. In deze formule is het toegestaan om haar brein even te stelen.

YouCMe à la carte inschakelen?
Maak een afspraak

 

FORMULE 4 | CELEBRATE

Jullie zijn helemaal klaar om ‘yes, i do’ te zeggen, maar hebben geen tijd voor de organisatie van start tot stop? YouCMe is gespecialiseerd in het plannen van een trouwfeest van A tot Z, van de voorbereiding tot de evaluatie, van het opstaan tot het slapengaan op dé grote dag. 

Volledige organisatie van jouw trouwfeest?
Maak een afspraak

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start jouw feest hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x