Weddings

Heb je volmondig ja gezegd, maar weet je niet waar te beginnen voor de organisatie van jullie huwelijksdag? Ben je enthousiasme gestart met de trouwvoorbereidingen, maar hebben jullie nood aan een ervaren sparringpartner om de puntjes op de i te zetten? Zin in een prachtig traditioneel of een super origineel trouwfeest?

Welkom bij YouCMe, jouw weddingplanner die van jullie huwelijksfeest een pure, persoonlijke, intense, ontroerende en oprechte dag maakt die jullie en alle gasten nooit meer vergeten!

Camille van YouCMe Wedding & Events staat te popelen om jullie sparringpartner, rechterhand, klankbord en persoonlijke assistent te zijn. Ze bedenkt, ontwerpt en plant een huwelijksdag zoals jullie het willen met nét dat tikkeltje meer. Camille neemt alle tijd om jullie te leren kennen en stippelt een verhaal uit dat helemaal van jullie is. Een low-budget trouwfeest in eigen tuin met een gezellige barbecue of een groots romantisch trouwfeest met veel roze en blingbling? Trouwen op All Stars met een mini-rock-festival of een knaller van een avondfeest in een hip fabriekspand? 

Ow yes! YouCMe is nu al benieuwd naar jullie trouwplannen, wensen, ideeën en budget want Camille houdt wel van een pittige trouwuitdaging!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking. Klik hier

 

Je mag YouCMe bellen voor:

 • Planning, draaiboek opstellen voor huwelijksdag
 • Thema trouwfeest uitwerken: romantisch, rock, vintage, trendy…
 • Originele feestlocaties in België of in het buitenland
 • Catering voor trouwfeesten: van hapjes tot originele huwelijkstaart
 • Gastenlijst samenstellen, tafelschikking, trouwuitnodigingen maken
 • Decoratie & animatie: bloemen, ballonnen, DJ, live muziek, fotograaf…
 • Kleur- en stijladvies voor bruid, bruidegom, familie bruidspaar 
 • Freelance ceremoniemeester huren & ceremoniewagens
 • Contacteren en coördineren van leveranciers vooraf en op de dag zelf
 • Hotel boeken voor huwelijkspaar, gasten, huwelijksweekend organiseren
 • Bewaken trouwbudget en planning en zoveel meer…

Er komt heel wat kijken bij het plannen van een huwelijk. Camille legt graag jouw trouwdatum 3 tot 18 maanden op voorhand vast.

YouCMe heeft verschillende formules om samen te werken. Lees meer

Trouwen in België of in het buitenland

Op zoek naar originele trouwlocaties in België? Camille haalt haar geheime lijst met feestlocaties boven, maar is ook heel graag de duo-partner van reisfans die hun liefde willen bezegelen in het buitenland. Vliegtickets, verzekeringen, hotelovernachtingen? Driedubbel check! Camille is een sterke netwerker en heeft in binnen- en buitenland een collectief uitgebouwd met topleveranciers die kwaliteit met stip op nummer één zetten. 

Op zoek naar een weddingplanner die flexibel en persoonlijk werkt met een sterk netwerk van leveranciers van Brussel tot Madrid en New York? Gevonden! Start hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start jouw feest hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x