Werkwijze

Camille vindt het fantastisch om een trouwdag, feest of evenement te organiseren dat past als gegoten. Ze combineert dromen en ideeën met praktisch denkwerk en doet zoveel meer dan een checklist afvinken. Creativiteit, originaliteit en een sterke planning gaan hand in hand. Feestplannen? Wacht niet te lang zodat we samen jouw feestverhaal kunnen uitschrijven.  

 

1 Een goed gesprek…

Na een eerste mailtje of telefoontje plannen we een datum voor een eerste kennismakingsgesprek. Camille komt graag langs op locatie of we spreken af op haar bureau in Hoegaarden. We stemmen wederzijdse verwachtingen af en beantwoorden de belangrijke W-vragen: waarom, wanneer, op welke wijze en waar willen jullie feesten? Check! 

 

2 Een strakke planning…

We tekenen samen de grote feestlijnen uit en we bepalen de rode draad van uw evenement. Datum, locatie, genodigden, uitnodigingen, DJ, catering, fotograaf, decoratie… Camille doet voorstellen en samen hakken we de knopen door. We zitten op regelmatige basis samen voor een terugkoppeling van planning en budget. Tussendoor is Camille altijd bereikbaar voor opvolging. Check!  

 

3 | Een oog voor details…

Het zijn de details die het verschil maken en dat is zonder twijfel mijn sterkste punt. Ik denk mee na over een toffe uitnodiging, schuim het internet af voor de hipste decoratie en stel een draaiboek op met de volledige feestplanning. Als gediplomeerd kleur- en stijlstyliste ga ik (indien gewenst) mee shoppen om kledingadvies te geven aan de bruid, bruidegom en de bruidsmeisjes. Check!

 

4 Een fantastisch feest!

Een bedrijfsevenement, een privéfeest of dé grote huwelijksdag? Camille is jouw eerste ‘special guest’ en leidt jouw evenement in goede banen zowel voor als achter de schermen. Leveranciers en medewerkers worden aangestuurd en krijgen duidelijke instructies zodat iedereen op dezelfde feestgolflengte zit. Klaar om te feesten? Let’s party!


Heb je graag meer informatie?
Kom langs voor een babbel en een koffie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start jouw feest hier

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x